როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი თათარა
ინგრედიენტები
- რუხი ფქვილი
- ბადაგი
მომზადების წესი
სუფთა ბადაგი კარგად ნადუღი (მაგალითად თუ გაქვთ 10 ლიტრი ახალგამოწურული ყურძნის წვენი უნდა ადუღოთ განახევრებამდე ანუ საშუალოდ 5 ლიტრზე უნდა დავიდეს თქვენი წვენი. ეს არის ნამდვილი ბადაგი, რომელიც შეგიძლიათ მოხუფოთ და შეინახოთ კიდეც. წლები არ ფუჭდება) და რუხი ფქვილი 1 ლიტრზე 2 ჭიქა. თლილი 200 გრამიანია ძველებური. ფქვილი უმაღლესი ხარისხი თუ სხვა შემთხვევაში კარგია, თათარაში არ არის კარგი. გემოც სხვანაირიაქვს და თან მალე ხმება ჩურჩხელაც. რუხი ფქვილი გემოსაც სხვას აძლევს და რბილია.
სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი ირაკლი არაბული
გადმოწერე აპლიკაცია „შენი ექიმი“ – პირველი ქართული სამედიცინო პლატფორმა!
მიიღე სანდო და აქტუალური ინფორმაცია ჯანმრთელობის შესახებ – საქართველოდან და მთელი მსოფლიოდან.
iPhone: https://apps.apple.com/fr/app/sheni/id6746877342?l=en-GB
Telegram არხი: https://t.me/SheniEkimi
შენი ექიმი – ცოდნა ჯანმრთელობისთვის.