მარწყვი როგორ დავიცვათ მავნებლებისგან
მარწყვი ბევრ ადამიანს უყვარს, დიდებს თუ პატარებს, ამიტომაც მასზე მოთხოვნა ყოველწლიურად იზრდება. მაგრამ, ხანდახან მებაღეები წუხან იმის გამო, რომ კენკრის მოსავალი არც ისე კარგია, როგორც ადრე, იმიტომ, რომ მცენარეს უკურნებელი სენი ეყრება. როგორ დავიცვათ მარწყვი მავნებლებისგან
მარწყვი არის ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული და გამორჩეული ხილი, რომელიც მთელ მსოფლიოშია გავრცელებული და უყვარს უამრავ ადამიანს. მარწყვი მისი გემოთი და არომატით იდეალური არჩევანია როგორც ფინალური კერძისთვის, ასევე დესერტების შემადგენელი ნაწილისთვის.
ერთ მშვენიერ დღეს, აღმოაჩენენ, რომ მარწყვი გახმა და ფოთლებმა თავი დახარეს…
რა უნდა გავაკეთოთ ამ დროს? როგორ ვიხსნათ საყვარელი მარწყვი?
მარწყვის დამუშავება მავნებლებისგან და ავადმყოფობებისგან
რეცეპტი უამრავია და ყველას დათვლა შეუძლებელი.
ჩვენ წარმოგიდგენთ ერთ ნაზავს, რომელიც გამოცდილმა მებაღემ გაგვიზიარა.
ინგრედიენტები: 1 ჩ.კ. იოდი, 0,5 ჩ.კ. ბორმჟავა, 2 ს.კ. არყის ფისი, 2 ს.კ. ამიაკის სპირტი, 1 ჩ.კ. ფიჭვის ზეთი, 200 მლ სარეცხი საპონის კონცენტრირებული ხსნარი
მომზადება
გაავსეთ ჭურჭელი 10ლ წყლით.
ჩაასხით ჩაის კოვზი იოდი.
დაამატეთ ბორმჟავა და არყის ფისი.
შემდეგი ინგრედიენტი 2 ს.კ. ამიაკის სპირტი და ჩ.კ. ფიჭვის ზეთია.
ბოლოს დაამატეთ სარეცხი საპნის ხსნარი და საგულდაგულოდ აურიეთ. სამუშაო ხსნარი მზადაა.
შეგიძლიათგადაასხათ მოსარწყავ ბოთლში.
ვარდები, ვაშლები, ქლიავი, ალიბალი, ჟოლო – ყველაფერი შეგიძლიათ მორწყათ ამ ნაზავით.
ვაშლი, მსხალი და ქლიავი წვნიანი იქნება ჭიების გარეშე. მოკლედ ამ ნაზავით იხსნით არამხოლოდ მარწყვებს, არამედ მთელ ბაღს.
დასკვნა
მარწყვი არის მარტივი და გემრიელი ხილი, რომელიც შეიძლება გახდეს თქვენი საკვების მნიშვნელოვანი ნაწილი. აქვს მრავალფეროვანი სარგებელი ჯანმრთელობისათვის, არის ძალიან გემრიელი და არომატული, რაც მას განსაკუთრებულად საინტერესო და სასარგებლო ხილად ხდის.
მასალის გამოყენების პირობები